AUTOMOBILIS: KAIP TURĖTUMĖTE ELGTIS, KAD JIS KUO ILGIAU IŠLAIKYTŲ SAVO PUIKIĄ IŠVAIZDĄ?

0
19
automot

Kas kartą, kai įsigyjame automobilį, tai vienas svarbiausių dalykų, kurio norime, yra tai, kad naujasis pirkinys kuo ilgiau išlaikytų puikią savo išvaizdą. Ar taip ir bus, priklausys nuo daugybės įvairių aplinkybių, tačiau viena svarbiausių yra mūsų pačių elgesys. Tad, kaip turėtume elgtis, kad mūsų naujasis pirkinys kuo ilgiau išlaikytų puikią pirminę būklę?

Plaukite tik automobiliams skirtomis priemonėmis

Vienas svarbiausių procesų, kurį reikia užtikrinti, norint, kad transporto priemonė išlaikytų puikią būklę, tai – reguliarus plovimas. Tačiau, jei tai darysite bet kokiomis priemonėmis, rezultatai gali nuliūdinti. Plovimui naudokite tik būtent automobiliams skirtas kempines, šluostes, ploviklius, plovimo skystį – tokiu atveju, būsite tikri, kad išgausite geriausią rezultatą ir pavyks išvengti mikro įtrūkimų.

Naudokite uždangalą

Dar vienas puikus sprendimas, siekiant išsaugoti puikią automobilio išvaizdą, yra uždangalo naudojimas. Automobilio uždangalas yra pagamintas iš specialaus audinio, kuris patikimai apsaugos jūsų transporto priemonę nuo įvairių aplinkos veiksnių bei neigiamo jų poveikio, pavyzdžiui, mikro įbrėžimų, kurie tikrai nepapuoš jūsų automobilio. Uždangalo naudojimas nereikalauja iš jūsų jokių pastangų – tam, kad apdengtumėte automobilį, prireiks vos kelių akimirkų. Tai – patikima apsauga nuo dulkių, purvo, šalčio, lietaus ir t.t. Tereikia tik nudengti uždangalą ir automobilis bus paruoštas kelionei.

Atsakingai rinkitės vietą, kur palikti automobilį

Sprendimas palikti automobilį karštą vasaros dieną po medžiu, gali labai vilioti, tačiau visgi, turėtumėte įvertinti ir iš to kylančias rizikas. Jei automobilį planuojate palikti bent pusdieniui, o orų prognozės praneša, kad per artimiausias kelias valandas gali kilti smarkus lietus ar audra, automobilio po medžiu verčiau nepalikite – smulkios ar stambios nuo medžio krentančios šakelės, gali pažeisti jūsų automobilį.

Taigi, kaip matyti, išsaugoti puikią automobilio išvaizdą, bus kur kas paprasčiau tuo atveju, jei laikysitės šių paprastų patarimų: automobilį plausite tik jam skirtomis priemonėmis; naudosite uždangalą,  o taip pat – labai atsakingai rinksitės vietą, kur palikti automobilį, pavyzdžiui, karštą vasaros dieną, turėdami įtarimų jog gali kilti audra, nepaliksite jo po medžiu. Tad elkitės atsakingai.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite