ZARASŲ KRAŠTO MUZIEJUJE BUS PAMINĖTA KOVO 11-OJI

0
26
kovo11

Kovo 11 d., 15.00 val., muziejus maloniai kviečia drauge paminėti Kovo 11-ąją – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną. Programoje – Lietuvos istorijos instituto direktoriaus pavaduotojo, vyresniojo mokslo darbuotojo, humanitarinių mokslų daktaro Sauliaus Grybkausko paskaita ,,Kovo 11-osios svarba istorinėje perspektyvoje“; Okupacijos ir laisvės kovų muziejaus parengtos parodos ,,Represuoti 1918–1940 m. Lietuvos Respublikos ministrų kabinetų nariai“ atidarymas ir meninės dokumentikos filmo ,,Stovinčioji ant tilto“ (režisierė Dali Rust) apie Kovo 11-osios Akto signatarę, rašytoją Vidmantę Jasukaitytę peržiūra.

Renginys nemokamas

P. S. Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama

Vasilijus Trusovas, Zarasų krašto muziejaus muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite