DĖMESYS NE TIK DRABUŽIAMS, BET IR PAPUOŠALAMS: ARBA KUO PUOŠIASI MŪSŲ ŠALIES MOTERYS?

0
33
12

Tikrai nesuklysime pasakę, kad moterims svarbu ne tik drabužiai, bet ir aprangos detalės, aksesuarai, papuošalai. Ir, jei galima įžvelgti tam tikras tendencijas, kokius drabužius perka mūsų šalies merginos bei moterys, tai ne išimtis yra ir papuošalai. Kurie iš jų labiausiai patraukia dėmesį? Kviečiame susipažinti su tam tikromis detalėmis.

Kokios žaliavos mėgstamiausios?

Siekiant suprasit, kokias aprangos detales bei papuošalus labiausia mėgsta mūsų šalies merginos ir moterys, pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į žaliavas. Pasirodo, lietuvaitės vertina natūralumą  prabangą bei klasiką – ypač mėgstami lininiai, odiniai, metaliniai, akmenimis dekoruoti aksesuarai. Tiesa, nesunku pastebėti ir tai, kad būtent tokie gaminiai tarnauja labai ilgai, na, o lietuvaitės iš tiesų vertina stabilumą bei patikimumą. Tačiau ir tai dar ne viskas – pasirodo, kad įvairias aprangos detales mūsų šalies merginos bei moterys mėgsta derinti prie marškinių, palaidinių bei marškinėlių.

Kiek pinigų išleidžiama?

Savaime suprantama, pinigų sumos, kurios yra išleidžiamos šios prekėms įsigyti, yra dar vienas svarbus rodiklis. Tad, kaip plačiai piniginę atveria mūsų šalies moterys? Pasirodo, čia pasirinkimai yra labai įvairūs: dailiosios lyties atstovės neapsiriboja vien tik brangiais ar vien tik pigiais aksesuarais. Dažniausia yra perkami vidutiniškai kainuojantys aksesuarai, tačiau visoje kolekcijoje būtinai atsiras ir bent kelis, kurie kainavimo ne vieną šimtą ar net ne vieną tūkstantį.

Kaip perkama?

Įsigijimo būdas – taip pat ne ką mažiau svarbus. Nors vis dar yra paplitęs įsivaizdavimas, kad dailiosios lyties atstovės labai mėgsta vaikščioti po parduotuves, nereikia pamiršti, kad šių dienos merginos bei moterys yra ypač veikios ir jų kasdienybė užpildyta pačiomis įvairiausiomis veiklomis. Taigi, nieko keista, kodėl įvairios aprangos detalės vis dažniau ir dažniau yra įsigyjamos ne fizinėse parduotuvėse, o internetu. Tiesa, verta akcentuoti, kad toks apsipirkimo būdas turi puikų pranašumą. Kaip žinia, dauguma merginų bei moterų aprangos detales perka tam, kad ne tik pasipuoštų, bet ir, kad būtų sukurtas išskirtinis įvaizdis. Tačiau išskirtiniam įvaizdžiui reikia ir išskirtinių detalių. Na, o tam, kad tokias pavyktų surasti, kartais reikia aplankyti tikrai ne vieną ir net ne kelias parduotuves. Tad perkant internetu, tai padaryti labai patogu – vienu metu galite lankytis net keliose parduotuvėse ir per vieną dieną jų aplankyti labai daug.

Vienas gaminys, o gal keli iš karto?

Skarelės ir šalikai, plaukų papuošalai ir segės, žiedai ir apyrankės – kaip matyti, aprangos detalių yra labai daug. Tad siekiant išsiaiškinti, kokie yra lietuvaičių apsipirkimo įpročiai, verta atsakyti į klausimą, kiek aprangos detalių, aksesuarų bei papuošalų, yra įsigyjama vienu metu. Taigi, belieka tik pridurti, kad lietuvaitės iš tiesų mėgsta puoštis – dažniausia vieno apsipirkimo metu viena aprangos detale ar papuošalu nėra apsiribojama.

Ar tokie pirkiniai dažnai tampa dovanomis?

Na, o pabaigai belieka aptarti ir dar vieną aspektą. Ar tokie pirkiniai dažnai tampa dovanomis? Pasirodo, tikrai taip – tiek moterys, tiek vyrai, kurie perka aprangos detales, papuošalus ar aksesuarus, juos vėliau įteikia kaip dovanas.

Taigi, apibendrinant galima daryti išvadą, kad mūsų šalies merginos bei moterys iš tiesų mėgsta puoštis – įvairios aprangos detales, aksesuarai bei papuošalai yra perkami labai dažnai, o neretai vieno apsipirkimo metu nėra apsiribojama vienu tokiu pirkiniu. Dar daugiau – dažniausiai perkami vidutiniškai arba brangiai kainuojantys pirkiniai. Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, kad dažnu atveju jie būna įteikiami kaip dovanos.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite