TIKSLINIAI PATIKRINIMAI VIEŠOJO MAITINIMO ĮSTAIGOSE IR PREKYBOS VIETOSE

0
30
patikrinimai

Nuo 2020 m. rugpjūčio 11 d. Zarasų rajono savivaldybės administracijos Teisės ir civilinės metrikacijos skyriaus specialistai kartu su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Utenos departamento inspektoriais Zarasų rajono savivaldybės teritorijoje esančiose viešojo maitinimo įstaigose ir prekybos (įskaitant prekybos centrų patalpas) vietose, atsižvelgiant į laiką ir vietą, kada tikėtini didžiausi lankytojų ar pirkėjų srautai, atliko tikslinius patikrinimus, kaip laikomasi Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo 2020 m. birželio 16 d. sprendimais Nr. V-1468 „Dėl viešojo maitinimo įstaigoms būtinų sąlygų“ ir Nr. V-1473 „Dėl prekybos, paslaugų teikimo, veiklos laisvalaikio ir pramogų vietose vykdymo būtinų sąlygų“ nustatytų būtinų sąlygų.

Patikrinimai buvo atliekami vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. rugpjūčio 7 d. sprendimu Nr. 1815 „Dėl Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimų vykdymo tikslinių patikrinimų. Reidai buvo organizuojami siekiant užtikrinti koronaviruso infekcijos plitimo prevenciją. Per laikotarpį nuo rugpjūčio 11 d. iki spalio 30 d. atlikta 13 tokių patikrinimų.

Teisės ir civilinės metrikacijos skyrius 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite