DRĄSUS, BET NE SU VISAIS

0
24
kumstis smurtas mustynes prievarta 62298277

Praėjusį penktadienį namuose, esančiuose Dusetų seniūnijos Sadūnų kaimo Liepų gatvėje, vyko išgertuvės. O kaip žinia, išgertuvių metu būna ne tik linksma ir smagu. Dažnai čia kyla ir muštynės.

Taip nutiko ir Sadūnų kaime. Vyras, gimęs 1982 metais, smurtavo prieš sugyventinę, gimusią irgi tais pačiais metais. Kliuvo nuo smurtautojo ir jo pažįstamam vyrui, gimusiam 1991 metais. Jam smurtautojas smogė kelis sykius dešinės rankos kumščiu į veidą. Tokiais smurtautojo veiksmais buvo sukeltas fizinis skausmas.

Į pagalbos skausmą skubėjo policijos pareigūnai. Tačiau smurtautojas drąsus ne su visais. Įtariamasis iš namų pasišalino ir nebuvo surastas.

Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite