,,NAUJAMETINĖ TAURĖ“ – VISAGINO ,,ILGIŲ SODYBOS“ KREPŠININKAMS

0
44
1

2017 m. lapkričio mėnesį prasidėjusios ,,Naujametinė taurės“ krepšinio varžybos finišavo 2018 m. sausio 27 d. Zarasų ,,Ąžuolo“ gimnazijos sporto salėje. Deja šį sezoną varžybos nebuvo itin sėkmingos Zarasų komandoms. Puikiai rungtyniavę ,,Ilgių sodybos“ krepšininkai nepaliko jokių vilčių savo varžovams. Visaginiečiai nesunkiai laimėjo visas pirmo etapo varžybas, pusfinalyje rezultatu 107 : 80 nugalėjo ,,Vegos“ komandą, o didžiajame finale įtikinamai rezultatu 88 : 58 įveikė praėjusio sezono čempionus – KK ,,Zarasai“ krepšininkus. Mažajame finale intrigos taip pat nebuvo. Ambicijų nestokojantys ,,Vegos“ krepšinio mėgėjai nesugebėjo rimčiau pasipriešinti sutelktai ir rezultatyviai žaidusiai ,,Policijos“ komandai.

Naudingiausiais komandų žaidėjais pripažinti: Večeslav Prokofjev (,,Trispalvė“), Dima Leonenkov (,,Barigi“), Arūnas Kochanka (,,Ąžuolas“), Ignas Komka (,,Vega“), Laisvydas Jankauskas (,,Policija“), Miglius Dambrauskas (KK ,,Zarasai“), Paulius Daukantas (,,Ilgių sodyba“).

Metimų iš aikštės vidurio konkurse nugalėjo Salvijus Ragėnas (KK ,,Zarasai“), baudų metimų konkurso nugalėtoju tapo Einoras Andriuškevičius (,,Trispalvė“), tritaškius taikliausiai metė Aleksandras Prokofjevas (,,Ąžuolas“), ,,Oro karaliaus“ apdovanojimas atiteko Mantui Meduneckiui (,,Policija“).

Per visas sužaistas varžybas daugiausiai baudų į varžovų krepšį įmetė Paulius Tubis (,,Ilgių sodyba“), tritaškiais metimais varžovus labiausiai skriaudė Domantas Pupinis (,,Ilgių sodyba“), o rezultatyvumu pasižymėjo Marius Matulis (,,Vega“) ir Deividas Matkevičius (,,Barigi“).

2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite