ELEKTROEPILIACIJA – PLAUKŲ ŠALINIMAS VISAM GYVENIMUI

0
68
depiliacija vilniuje500

Viena nemaloniausių grožio procedūrų yra plaukelių šalinimas, tai gali užimti nemažai laiko, taip pat yra ganėtinai nuobodus bei varginantis procesas. Nepageidaujami plaukeliai ant kūno gali sukelti diskomforto jausmą bei dažnais atvejais jie atrodo negražiai. Dažnais atvejai moterys susiduria su nemažai problemų, tokių kaip:

• Depiliacija vašku – tai yra labai nemaloni procedūra;
• Nuolat augantys plaukeliai – tai lemia nuolatinį nemalonių procedūrų kartojimą;
• Susidarantys uždegimai, pūliniai – jei šalinami plaukai yra storesni dažnai iškyla odos problemų;
• Ataugantys plaukai dažnais atvejais įauga į odą;
• Plaukai atauga storesni ir tankesni jei jų šalinimui buvo naudojamasi skustuvu;
• Visos pasikartojančios paslaugos reikalauja nemažų bei nuolatinių išlaidų.

Taigi, akivaizdu, kad plaukelių šalinimas išvardytais metodais yra ganėtinai neveiksmingas, o kai kuriais atvejais ir sukeliantis sveikatos problemas. Jei plaukelių šalinimo procedūra yra atliekama netinkamai, galite susidurti su papildomomis problemomis. Todėl verta pasigilinti į pažangų plaukų šalinimo metodą, kuris užtikrina plaukų šalinimą visam gyvenimui.

Plaukelių šalinimas visam gyvenimui
Tikriausiai daugelis moterų svajoja apie lygią odą be jokių nereikalingų plaukelių. Visgi dažnais atvejais šiam tikslui įgyvendinti tenka atlikti daugybę nemalonių procedūrų, kurios yra nuolat kartojamos. Visgi, šią svajonę galima įgyvendinti pritaikant jau senai pasaulyje naudojamą elektroepiliacijos procedūrą. Atlikus šią procedūrą salone EPIL Vilniuje plaukai pašalinami visam likusiam gyvenimui.

Ką reikia žinoti apie elektroepiliaciją?
Elektroepiliacijos proceso metu plaukeliai yra šalinami elektros skleidžiamo karščio pagalba. Atlikus reikiamą skaičių procedūrų, plaukeliai pašalinami visam likusiam gyvenimui be galimybės ataugti. Ši procedūra buvo sukurta dar 1875 metais ir nuo to laiko buvo nuolat tobulinama. Taigi, galima drąsiai teigti, kad tai yra geriausia bei labiausiai patobulėjusi plaukelių šalinimo procedūra.

Elektroepiliacija neturi jokio ilgalaikio šalutinio efekto žmogui bei nesukelia jokių alerginių reakcijų žmogaus organizmui. Tai yra tiesiog idealus plaukelių šalinimo būdas, kurio dėka Jūs nebeturėsite jokių įaugusių plaukelių ar nemaloniai atrodančių spuogelių. Tad, jei pasiryžote atlikti elektroepiliacijos procedūrą, verta žinoti kelis labai svarbius faktus apie šią procedūrą. Elektroepiliacijos procedūra atliekama kai plaukelių ilgis yra 3 milimetrai. Taip pat ne visos veido sritys yra veinodai jautrios šiai procedūrai. Ausų kriauklelių ir nosies sričiai ši procedūra yra netaikoma.

Taigi, galima drąsiai teigti, kad elektroepiliacijos procedūra yra pati patikimiausia ir veiksmingiausia nereikalingų plaukelių šalinimo procedūra, nesukelianti jokio pavojaus žmogaus odai bei organizmui.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite