KVIEČIAME VISUS NORINČIUS DALYVAUTI VARŽYBOSE „ŠTANGOS SPAUDIMAS GULINT“

0
37
stanga

Kviečiame visus norinčius dalyvauti varžybose „Štangos spaudimas gulint“. Sporto klubui „Marsas“ 21 metų progai paminėti.

Varžybos vyks sporto klube „Marsas“ K. Būgos 30, Zarasai nuo vasario 5d. iki balandžio 6d., dėl spaudimo laiko galite iš anksto susitarti su treneriu. Per visą tą laiką jūs galėsite atlikti pratimą, štangos spaudimą gulint, kur bus fiksuojami geriausi jūsų rezultatai, bandymų skaičius neribotas.

Sportininkai bus skirstomi į keturias amžiaus grupes:
1. Iki 16 metų (2002 gim. m. ir jaunesni);
2. iki 18 metų (2001 – 2000 gim. m.);
3. iki 21 metų (1999-1998-1997 gim. m.).
4. Suaugusieji (priklausomai nuo dalyvių skaičiaus grupė gali būti skirstoma į skirtingas svorio kategorijas.)

Telefonas pasiteiravimui – 8 686 20378.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite