GRĄŽINTI NEPRIKLAUSOMYBĘ

0
22
GN web

Vasario 9 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Olego Šurajevo filmas „Grąžinti nepriklausomybę“

„Grąžinti nepriklausomybę“ – debiutinė komiko Olego Šurajevo juosta nepriklausomybės šimtmečio proga.

Komedija pasakoja linksmą istoriją apie keturis draugus – Basanavičių, Smetoną, Stulginskį ir Klimą – sugrįžusius į Lietuvą po šimto metų. Labiau nei siurblys robotas ir kiti šiuolaikiniai išradimai juos nustebina tai, kad Nepriklausomybės aktas guli ne Vilniuje, o… Berlyne. Ketveriukė pasiryžta jį sugrąžinti ir leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę.

Nors filmo pavadinimas primena istorinę dramą, čia nerasite nuobodžių datų ir faktų – komedijoje gausu gero humoro, iki skausmo pažįstamų stereotipų ir linksmų, kasdieniškų situacijų.

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Režisierius: Saulius Baradinskas
Idėjos autorius: Oleg Šurajev
Vaidina: Ramūnas Cicėnas, Gediminas Storpirštis, Algirdas Dainavičius, Martynas Nedzinskas, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė ir kiti.

Trukmė: 1 val. 15 min.

Cenzas: N-13.

7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda

Bilieto kaina 4 Eur.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite