ZARASIETĮ APIPLĖŠĖ VISAGINE

0
17
1276114

Vakar vakare automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje Visagine, Kosmoso gatvėje, stovėjo automobilis Audi 100. Staiga ant automobilio galinės sėdynės įlipo du nepažįstami vyrai.

Zarasietis, gimęs 1982 metais, gyvenantis Zarasuose, Palaukės gatvėje, atsidūrė tarp dviejų nekviestų svečių. Įsibrovėliai prieš zarasietį naudojo fizinį smurtą, reikalavo pinigų. Užpuolikai pagrobė iš motinai priklausančio rankinuko 215 eurų, kavos pakelį, 1 litro talpos plastikinį alaus butelį, 0,2 litro talpos stiklinį degtinės butelį. Nedorėliai su tokiu grobiu dingo.

Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, dėl šio plėšimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Aiškinamasi visos šios nusikalstamos veikos aplinkybės.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite