SALAKO SENIŪNIJOJE „AUKLĖJO“ GIRTĄ SUGYVENTINĘ

0
23
alkotesteris 74339662

Vakar vakare policijos pareigūnai skubėjo į Salako seniūnijos Pakermiškių kaimą. Vėl kilo konfliktas šeimoje.  Girtas sugyventinis smurtu „auklėjo“ dar girtesnę sugyventinę. Policijos pareigūnai įvertino abiejų smurto šalių girtumą.

Policijos pareigūnai nustatė abiejų smurto šalių girtumą. Smurtautojas į alkotesterį pripūtė 0,69 promilės. Smurto auka buvo žymiai girtesnė. Ji į alkoholio matavimo pripūtė net 2, 24 promilės.
Smurtautojas, nors ir blaivesnis, buvo sulaikytas ir išvežtas į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Ten jis ir blaivėsi. Tačiau ir išsiblaivius nieko gero netenka laukti.
Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Lauks tyrimas, o po to ir teismas.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite