ZARASŲ SC TAURĖS TINKLINIO VARŽYBOS ,,LIETUVAI-100“

0
34
36

Vasario 17-18 dienomis ,,Ąžuolo“ gimnazijos sporto salėje šurmuliavo tinklinio mėgėjos ir mėgėjai. Čia vyko tinklinio varžybos Zarasų sporto centro taurei laimėti, skirtos Lietuvos atkūrimo šimtmečiui.

Moterų ir merginų grupėje ryškia persvara visas varžoves įveikė Vilniaus ,,JUST4 FUN“ komanda. Likusios tris komandos buvo vienodo pajėgumo, todėl ir dvikovos tarp jų vyko labai atkakliai ir įdomiai. Galutiniam rezultate antroji vieta atiteko Ignalinos merginoms, kurios rezultatu 2 : 0 nugalėjo Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos tinklininkes ir po labai atkaklių rungtynių rezultatu 2 : 1 įveikė Zarasų ,,Ąžuolo“ gimnazistes. Trečioji vieta atiteko dusetiškėms, nugalėjusioms ,,Ąžuolo“ komandą rezultatu 2 : 1. Naudingiausiomis komandų žaidėjomis pripažintos: Lidija Vietrinytė (Zarasų ,,Ąžuolo“ gimnazija), Ieva Juozėnaitė (Dusetų Kazimiero Būgos gimnazija), Vita Jurevičiūtė (,,Ignalina“), Ainė Rauplytė (,,JUST4 FUN“).

Vyrų ir vaikinų grupėje dėl apdovanojimų varžėsi devynios komandos. Jau nuo pirmųjų susitikimų paaiškėjo, kad į varžybas susirinko pakankamai aukšto ir vienodo lygio komandos. Dauguma rungtynių baigėsi minimalia persvara, netruko ir emocijų bei aistrų. Po ilgesnės pertraukos tinklinio aikštelėje pamatėme ir kovingai nusiteikusią Zarasų vyrų komandą. Zarasų tinklinio mėgėjai pirmo etapo varžybose nugalėjo ,,Ąžuolo“ gimnazijos vaikinus ir po labai atkaklių rungtynių rezultatu 24 : 26 nusileido ,,Južintų“ komandai. Nepavyko zarasiečiams ir ketvirtfinalyje, kur taip pat po įtemptos kovos rezultatu 1 : 2 pralaimėta komandai ,,Prispaudalica“ iš Panevėžio. Kitame ketvirtfinalyje ,,Dusetų“ komanda 2 : 1 įveikė ,,Ginio pajėgas“ iš Imbrado. Pusfinalyje nugalėjo ,,Južintų“ ir ,,Utenos“ vyrų komandos. Didžiajame finale dėl pirmos vietos ,,Utena“ be didesnių pastangų nugalėjo ,,Južintus“, o mažajame finale po dramatiškų rungtynių dusetiškiai minimalia persvara įveikė komandą ,,Prispaudalica“ ir iškovojo trečiąją vietą. Naudingiausiais komandų žaidėjais tapo: Giedrius Misiūnas (,,Zarasai“), Linas Pačebutas (,,Prispaudalica“), Eigirdas Maleckas (,,Dusetos“), Augustas Vladarskis (,,Južintai“), Bronius Baravykas (,,Utena“).

Apdovanojimus varžybų prizininkams įteikė Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir Zarasų sporto centro direktorė Danutė Kukalienė.

37

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite