SEIMO NARYS APLANKĖ PARODĖLĘ

0
34
aaa

Visada malonu, kai darbai yra įvertinti – šiandien apžiūrėti mūsų parodėlės, skirtos Lietuvos Valstybės atkūrimo jubiliejui, atvyko Lietuvos Respublikos Seimo narys Algimantas Dumbrava.

Mūsų mokykla remia Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės iniciatyvą „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“, todėl mokinių darbeliai – tai puikus įrodymas, ugdant pilietiškumą ir skiepijant vertybes.

Šiai šventei vykdytos dvi socialinės akcijos:
„Surask seną Turmanto nuotrauką“: Senos miestelio nuotraukos ir dokumentai – puiki istorinė medžiaga, leidžianti pažinti to meto gyvenimą.
„Padovanok dovaną Lietuvai“ – molinės lietuvaitės ir akrostichai Lietuvai. Mokiniai ne tik gilinosi į lietuvių tautinio kostiumo subtilybes, bet ir įgavo daug vertingų praktinių įgūdžių, susipažįstant su molio menu… Kurdami akrostichus – plėtė žodyną…
Mums labai džiugu, kad Lietuvos Respublikos Seimo nariui Algimantui Dumbravai parodėlė patiko…
Parodėlė mokykloje veiks iki kovo 13 dienos – kviečiame ją aplankyti visus.

Giedrė MIČIŪNIENĖ ir Natalija OGINSKIENĖ,
Socialinių akcijų „Surask seną Turmanto nuotrauką“ ir „Padovanok dovaną Lietuvai“ organizatorės

Nuotraukos Dalios KOŽEMIAKINOS

aab

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite