SVEČIUS DŽIUGINO PRASMINGI AKCIJOS DARBAI

0
27
1111

„Nors esame nedidelė kaimo mokykla, tačiau prasmingais darbais pasitikome Lietuvos Valstybės atkūrimo jubiliejų“ – tai byloja mūsų parodėlė: surinkta istorinė dokumentika, nulipdytos ir tautiniais rūbais padabintos lėlytės – molinės lietuvaitės, parašyta 100 akrostichų… Manome, jog tokį įspūdį parsivežė ir Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys Rimantas JUREVIČIUS ir Zarasų Rytų seniūnaitė Vaida Lazdauskienė, apžiūrėję parodėlę.

Svečiai domėjosi Turmanto miestelio istorija. Tarybos narys Rimantas JUREVIČIUS džiaugėsi vartydamas seną lietuvišką pasą, datuotą 1920 m. gegužės 19 d. – beveik vienmetį su Lietuvos Valstybės Nepriklausomybe, grožėjosi mokinių sukurtomis molinukėmis, stebėjosi kruopščiu mokinių darbu, šiai šventei išleistais atvirukais.
Dovanodami mokyklai Lietuvos Valstybės atkūrimo nutarimo kopiją, svečiai linkėjo skiepyti mokiniams pamatines vertybes.

Dėkojame svečiams už mielą apsilankymą, o mokyklos direktorei Ninai DOMACKIENEI už mūsų idėjų palaikymą.

Parodėlė mokykloje bus iki kovo 13 d.

Giedrė MIČIŪNIENĖ ir Natalija OGINSKIENĖ,
Socialinių akcijų „Surask seną Turmanto nuotrauką“ ir „Padovanok dovaną Lietuvai“ organizatorės

Nuotraukos Dalios KOŽEMIAKINOS

1112

11113

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite