ŠVENTĖ LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ

0
20
DSC 0115

Kovo 11-osios išvakarėse, penktadienį, į Zarasų krašto muziejaus parodų salę sugužėjo mažieji Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos auklėtiniai. Kelios jų grupės kartu su savo auklėtojomis čia šventė Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Tai yra jau gražia tradicija tapęs renginys.

Pasižiūrėti savo vaikų pasirodymų ir palaikyti atėjo ir kai kurie tėveliai. Per valandą trukusį renginį kiekviena iš keturių vaikų grupių (,,Boružiukai“, ,,Drugeliai“, ,,Žvaigždutės“ ir ,,Nykštukai“) parodė po programėlę. Mažieji deklamavo patriotiškus eilėraščius apie meilę Lietuvai, vėliau šoko ir dainavo, o jiems pianinu akompanavo auklėtojos. Pasirodymas buvo baigiamas smagiu šokiu pagal dzūkišką liaudies dainą.

Dėkojame „lakštingaliukams“ ir jų auklėtojoms, dovanojusiems Lietuvai poezijos posmus, dainas bei šokius ir Muziejui surengusiems nuotaikingą šventę.

Zarasų krašto muziejaus muziejininkas Kęstas Vasilevskis
Autoriaus nuotraukos

DSC 0119

DSC 0124

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite