ZARASŲ FUTBOLININKAMS – BRONZOS MEDALIAI

0
31
1

Kovo 25 d. Žemės ūkio mokyklos sporto salėje baigėsi salės futbolo varžybos Zarasų sporto centro taurei laimėti. Šiais metais dėl apdovanojimų varžėsi aštuonios vyrų komandos. Jau pirmo etapo varžybose tapo aišku, kad kova dėl apdovanojimų vyks itin atkakliai. ,,A“ pogrupyje be pralaimėjimų žaidė FK ,,Rokiškio“ futbolininkai, tuo tarpu ,,B“ pogrupyje aiškiais favoritais buvo Daugpilio ,,Bikerneki“ ir Visagino ,,Inter veteranų“ komandos.

Aukštas žaidimo lygis, vienodas komandų pajėgumas, emocijos ir aistros – visa tai finalinio etapo varžybos, kuriose net trejos rungtynės baigėsi lygiosiomis ir nugalėtojams išaiškinti prireikė baudinių serijos. Varžybas vainikavo įspūdingas finalas, kuriame ,,Inter veteranai“ susitiko su ,,Bikerneki“ futbolininkais. Pirmą kėlinį laimėjo visaginiečiai, tačiau antrame kėlinyje Latvijos futbolininkai sugebėjo persverti rezultatą savo naudai ir tik paskutinėmis varžybų sekundėmis ,,Inter veteranams“ pavyko išlyginti rezultatą. Baudinių ,,loterijoje“ sėkmė lydėjo Daugpilio futbolininkus, kurie ir tapo šių varžybų nugalėtojais.

Sunkiai, bet pakankamai sėkmingai varžybos klostėsi Zarasų FK ,,Liepsnos“ komandai. Pirmo etapo varžybose rezultatu 7 : 2 nugalėta Žemės ūkio mokyklos komanda, lygiosios 4 : 4 su Utenos ,,Dive united“ ir 4 : 4 su FK ,,Rokiškis“ ekipomis. Atkaklios ketvirtfinalio rungtynės su Rokiškio FC ,,Tornado“ taip pat baigėsi lygiosiomis 0 : 0, o mušant baudinius savo meistriškumą demonstravo zarasiškių vartininkas Andrius Aksiutovas, kuris ir išgelbėjo komandą nuo pralaimėjimo. Įveikus ketvirtfinalį, pusfinalyje laukė ypač sunkios varžybos su ,,Bikerneki“. Kovingai nusiteikę FK ,,Liepsnos“ žaidėjai ryžtingai pradėjo rungtynes, įgijo persvarą ir pirmavo beveik iki pat rungtynių pabaigos, deja klaida rungtynių pabaigoje ir lygių varžovų dvikova baigėsi rezultatu 4 : 4, o baudinius šį kartą sėkmingiau mušė varžovai. Pavargę po labai atkaklių pusfinalio rungtynių Zarasų futbolininkai vis tik sugebėjo sukaupti paskutines jėgas ir mažajame finale rezultatu 3 : 2 nugalėjo FK ,,Rokiškį“.

Naudingiausiais komandų žaidėjais pripažinti: Sergej Rubizov (FK ,,Liepsna“), Anton Evtiuchov (,,Inter veteranai“), Stas Gejkins (,,Bikerneki“). Perspektyviausias žaidėjas – Eduardas Džachija (FK ,,Liepsna“). Geriausias vartininkas – Andrius Aksiutovas (FK ,,Liepsna“). Rezultatyviausias žaidėjas – Jan Cimuškevič (,,Inter veteranai“). Apdovanojimus komandoms prizininkėms ir geriausiems žaidėjams įteikė Zarasų rajono savivaldybės mero patarėjas Vilhelminas Kuzmickas.

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite