KOVAS PILNAS VEIKLOS IR ŠVENTINIŲ PRISIMINIMŲ

0
29
20180217 122653

Salako bibliotekoje kiekvieną savaitę vyko edukaciniai užsiėmimai, darbelių kūrybos popietės. Minint Lietuvių kalbos dienas (vasario 16 d.- kovo 11 d.) vaikai piešė gražiausią lietuvišką žodį. Malonu buvo stebėti, su kokiu užsidegimu dalyviai rašė žodžius ir linkėjimus vienas kitam.

Vėliau sprendė kryžiažodžius, įvairias užduotėles, žaidė žaidimą „Žodžių bokštas“. Mažesnieji keliavo labirintais, spalvino piešinėlius.

Kovo 10 dienos rytmetyje iš delniukų vaikai sukūrė bendrą kūrybos darbelį – trispalvį šimtakojį kirmėliuką. Suaugusieji domėjosi Knygnešio dienai paengta senų knygų paroda iš kraštotyrininkės Jadvygos Žilinskienės asmeninio archyvo. Mažieji tai pat smalsavo prie šimtmečio senumo leidinių, padėjo bibliotekininkėms parengti literatūros parodą.

Minint pasaulinę Žemės dieną, bibliotekos skaitytojų sukurti paukšteliai sutūpė ant pavasariu bundančios medžio šakos. Kūrybos popietės metu pražydo vaikų rankomis sukurtos pirmosios žibuoklės. Linkime visiems, kad pražydęs pavasaris įkvėptų naujų idėjų, stiprybės bei optimizmo.

Danutė KOROLIOVA,
Salako bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

20180317 114421

20180317 122743

DSCN3722

DSCN3726

DSCN3744

DSCN3781

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite