NEIŠAUGOME IŠ TEATRO

0
19
29570753 1857667617611959 5381192532184188837 n

Avilių bibliotekoje jau trečius metus organizuojama neformaliojo vaikų švietimo programa Vaikų meno studija „Saulė“. Programos tikslas – vaikų užimtumas ir turiningas laisvalaikio leidimas, kryptingas literatūrinis-meninis ugdymas.

Avilių kaimo vaikams teatras yra neatsiejama gyvenimo dalis. Karta iš kartos, metai iš metų vaikai mokosi žodžius, kuria personažus ir lipa ant scenos – su didžiule meile ir atsidavimu vaidina kaimo bendruomenei, draugams, svečiams. Jau antri metai dalyvaujame Zarasų kultūros centre vykstančioje teatrų savaitėje.

Džiaugiamės ir dėkojame Avilių bibliotekos bibliotekininkei Birutei Rodienei, kuri visada maloniai priima šiltoje, jaukioje bibliotekoje. Ji – didžiausias mūsų pagalbininkas pasirenkant spektaklį, kritikas ir mokytojas, kai mums kas nors nesigauna. Dėkojame kultūrinių renginių organizatorei Ligitai Čerkovai už muziką, apšvietimą, transportą, pagalbą gaminant dekoracijas.

Tik dirbdami kartu, bendradarbiaudami, turime tokią puikią komandą, pasiekiame šaunių rezultatų. Mes neišaugome iš teatro, mes augame teatre. Ačiū vaikams, ačiū jų tėveliams, kurie mums padeda, mus supranta ir palaiko.

Jolanta ANDRIJAUSKIENĖ,
NVŠ programos Vaikų meno studija „SAULĖ“ vadovė
Nuotraukos autorės

29594791 1857668117611909 867360564175863203 n

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite