ATVIRŲ DURŲ DIENOS ZARASŲ ŽEMĖS ŪKIO MOKYKLOJE

0
20
DSC03597

Zarasų žemės ūkio mokykloje šių metų balandžio 18-19 dienomis 10 val. vyks Atvirų durų dienos, kuriose apsilankyti kviečiame Zarasų ir aplinkinių rajonų mokyklų moksleivius, jų tėvelius, darbdavių ir Utenos teritorinės darbo biržos Zarasų skyriaus atstovus, visus rajono gyventojus.

Renginio metu mokyklos dirbtuvėse ir laboratorijose pristatysime specialybes, į kurias mokytis bus priimami mokiniai 2018-2019 mokslo metais, pakviesime patiems ,,pasimatuoti“ virėjo, masažuotojo, kalvio, traktorininko/vairuotojo, žemės ūkio gamybos verslo darbininko profesijas, stebėti specialistų meistriškumo pamokas ir patiems dalyvauti veiklose. Profesijos mokytojai papasakos apie dėstomus dalykus, kvalifikuoti specialistai teiks konsultacijas.

2018-2019 mokslo metais baigusius pagrindinę mokyklą (10 klasių), priimsime mokytis šių specialybių: Technikos priežiūros verslo darbuotojo, Virėjo, Svečių aptarnavimo darbuotojo. Baigusieji 12 klasių galės rinktis Masažuotojo, Žemės ūkio gamybos verslo darbuotojo, Technikos priežiūros verslo darbuotojo, Kaimo turizmo organizatoriaus, Finansinių paslaugų teikėjo, Siuvėjo, Slaugytojo padėjėjo mokymo programas. Sulaukę 14 metų ir neturintys pagrindinio išsilavinimo, bus priimami mokytis Technikos šaltkalvio remontininko profesijos. Taip pat mokinius kviečiame mokytis 9 bei 10 klasėse. Prašymai (išskyrus į 9 klasę) pateikiami per priėmimo mokytis į profesines įstaigas sistemą LAMA BPO. https://bp.lamabpo.lt. Priėmimas mokytis vyks nuo birželio 1 dienos.
Iki naujų susitikimų.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lilija Zajančkauskienė

DSC03617

DSC03680

DSC03683

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite