UGNIAGESIAI IŠGELBĖJO SKĘSTANTĮ ŽMOGŲ

0
20
ugniagesiai 800x445

Atnaujinta informacija. Vakar apie 14 valandą bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą. Zarasaičio ežero, apie 150 metrų nuo kranto, skęsta žmogus. Ugniagesiai netrukus buvo jau prie ežero. Per lūžtantį ledą gelbėjimo rogėmis buvo patekta iki žmogaus. Tačiau jis buvo be gyvybės ženklų Žmogus buvo ištrauktas ant gelbėjimo rogių, kur ir buvo pradėtas gaivinimas.

Ugniagesiai pabandė skenduolį išgelbėti iš mirties nasrų. Buvo atliekamas dirbtinis kvėpavimas ir išorinis širdies masažas. Po dešimties minučių žmogus buvo atgaivintas. Jau atgaivintą žmogų ugniagesiai atvežė į krantą ir perdavė greitosios medicinos pagalbos medikams. Skendusio vyro asmenybė dar nebuvo nustatyta.

Papildymas
Deja, po to klostėsi skenduoliui ne taip sklandžiai. Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai perdavė skenduolį greitosios pagalbos medikams, kurie vyrą pristatė į VšĮ Utenos ligoninė reanimacijos skyrių. Vakar, apie 21.05 val., Utenos ligoninės reanimacijos skyriuje vyras, gimęs 1973 metais, mirė.

Kaip pranešta Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato šios dienos suvestinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite