VYKO RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS VADOVŲ PASITARIMAS SU ZARASŲ MIESTO IR RAJONO SENIŪNAIS

0
23
mid news zrs 20 30421953 2091577010858294 1068547256 n

Trečiadienį rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas ir direktoriaus pavaduotojas Renius Kisielius darbinio pasitarimo metu su seniūnais aptarė seniūnijose planuojamus darbus, aktualius klausimus, iškylančias problemas ir jų sprendimo būdus.

Zarasų rajono savivaldybės 2018 metų užimtumo didinimo programos bei socialinių pašalpų skyrimo aktualijas pristatė Socialinės paramos skyriaus vedėja Alina Sklinsmontienė ir vyriausioji specialistė Rasa Kundavičienė.

Kelių asfaltavimo, miško kelių ir žvyrkelių priežiūros klausimu kalbėjęs rajono Savivaldybės administracijos Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Evaldas Stanys informavo, kad rajone keliai bus remontuojami, asfaltuojami, greideriuojami pagal rajono Savivaldybės tarybos patvirtintą objektų sąrašą. Administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas atkreipė seniūnų dėmesį į kovo 19 dieną pasirašytą įsakymą dėl eismo apribojimo rajono savivaldybės vietinės reikšmės keliuose su žvyro ir grunto danga. Akcentuota, jog ribojamas krovininio transporto (daugiau kaip 8 t) eismas Zarasų rajono savivaldybės vietinės reikšmės keliuose su žvyro ir grunto danga 2018 metų pavasario polaidžio metu, o seniūnams pavesta vietinės reikšmės keliuose įrengti kelio ženklus Nr. 314 „Ribota masė 8 t“.

Rajono Savivaldybės administracijos Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vyriausioji specialistė Gitana Kolienė informavo, kad balandžio 21 dieną startuos jau dešimtmetį Lietuvoje vykstanti masinė aplinkos tvarkymo talka ,,Darom 2018“. Kaip ir kasmet akcijos metu atkreipiamas dėmesys ne tik į aplinkosaugos problemas Lietuvoje ir visame pasaulyje, bet skatinama savanorystė, socialinis atsakingumas ir pilietiškumas.

Savivaldybės administracijos vadovai ir seniūnai diskutavo apie seniūnijose esančių kapinių priežiūrą, seniūnijose vyksiančius susitikimus su rajono Savivaldybės meru ir tarybos nariais, reprezentacinių išlaidų tikslinį panaudojimą, aptarė kompiuterizuotoje informacinės dokumentų valdymo sistemoje „Avilys“ (@vilys) skiriamų užduočių ir jų vykdymo eigos bei kontrolės klausimus.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

mid news zrs 750 30118700 2091577390858256 29380859 n

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite