INFORMACIJA APIE PRASIDĖJUSIUS KASMETINIUS PRIEŽIŪROS DARBUS SAVIVALDYBĖS KELIUOSE

0
17
min news zrs 729 JG 900px dreamstime xl 15501894

Zarasų rajono savivaldybės administracija informuoja Zarasų krašto gyventojus apie prasidėjusius kasmetinius priežiūros darbus savivaldybės keliuose.

Kelių su žvyro danga profiliavimas Imbrado ir Dusetų seniūnijose pradėtas balandžio 13 dieną, kitose seniūnijose, išskyrus Antalieptę, balandžio 16 dieną. Antaliepės seniūnijoje darbai prasidės nuo balandžio 23 dienos.

Kelių su žvyro danga priežiūros darbai pridedant žvyro šiuo metu baigiami Turmanto seniūnijoje, nuo balandžio 20 dienos darbai prasidės Zarasų seniūnijoje ir per 2-3 savaites bus atlikti visose seniūnijose.

Asfaltbetonio dangų išdaužų remontas šiuo metu vyksta Zarasų ir Zarasų miesto seniūnijose. Kitų seniūnijų keliai kelininkų sulauks per 2 savaites.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite