ADAM -EVA 2018

0
22
mid news zrs 648 Adam Eva

Tarptautinė meno bienalė. Pirmą kartą Lietuvoje organizuojama tokio pobūdžio meno bienalė, nes prieš metus buvo paskelbta tema. Temą ir menininkus pasirinko parodos kuratorius ir menininkas ŠLIPAS. Dalyvaujant tarptautiniuose simpoziumuose gimė mintis suorganizuoti tarptautine meno bienalę.

Visi parodoje dalyvaujantys menininkai labai skirtingi ir unikalūs.

Belgų menininkas I.Tichin unikalus tuo jog Belgijoje yra lyginamas su garsiuoju Gruzinų menininku Pirosmani.
Indijos atstovas S.Rath žinomas menininkas Indijoje ir siurrealizmo atstovas, pripažintas meistras .

A.Pogrebnoi iš Ukrainos. Tai ikonų meistras, turintis meno sertifikatą tokiai kūrybai ir restauravimui, kurį palaimino Ukrainos kunigų asociacija.

Rusijos meną atstovauja garsus teatro menininkas ir skulptorius V.Martorosov. Jis atstovauja kinetinį meną. Sukūrė specialią kinetinio meno skulptūrą parodai.

Italų menininkas skulptorius Ital sukūrė šiuolaikinio meno modernią skulptūrą ADAM-EVA 2018.

Lietuvos meną atstovauja tapyba, fotografija ir vitražas. Parodoje dalyvauja paveikslas ALTORIUS – tapyba, aliejus, auksas. Paveikslas 2017 metais pripažintas garsiausiu XXI amžiaus paveikslu ir išrinktas Į XXI Word art master book.

Parodos kuratorius
Šlipas

Kultūros centras Dusetų dailės galerija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite