BROLIS „AUKLĖJO“ BROLĮ

0
43
kumstis smurtas mustynes prievarta 62298277

Paprastai žmonės konfliktuoja žmonės, susiję vedybiniais santykiais. Vyrai muša žmonas, sugyventiniai sugyventines. Tos irgi nelieka skolingos – duoda grąžos. Taip ir sukasi gyvenimo ratas. Tačiau ne visada: mušasi ir giminės. Vaikai muša savo gimdytojus, šie savo įpėdinius. Kaip taisyklė, mušasi girti.

Charakteringas pavyzdys vakar įvyko Dusetose. Čia Vilniaus gatvėje, pavėsinėje prie namų, buvo girtaujama. Vyresnis brolis, gimęs 1993 metais, nusprendė „paauklėti“ jaunesnį. Smurtavo ir sukėlė vieneriais metais jaunesniam fizinį skausmą. Jauneliu nieko nebeliko kaip kreiptis į teisėtvarkos pareigūnus. Pareiškėjas į alkotesterį pripūtė 3,04 promilės, smurtautojas buvo truputėlį blaivesnis. Jo „rezultatas“ 2,69 promilės.

Blaivėsi smurtautojas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje. Tačiau ir išsiblaivius nieko gero nereikės laukti.
Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, dėl šios veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Lauks tyrimas, o po to ir teismas.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite