UAB „ZARASŲ BŪSTAS“ PASITYČIOJIMAS IŠ TVARKOS IR ŠVAROS

0
24
1

Kas tik užsuka į namą adresu: Vytauto 40a, Zarasuose, pastebi labai charakteringą ir labai malonę detalę – čia gyvena tvarkingi, mėgstantys švarą žmonės. Namas labai tvarkingas, pasižymi švara ne tik laiptinė, bet ir rūsio patalpos.

Tačiau atsitiko name netikėtas įvykis. Sugedo lietaus kanalizacijos įrenginiai. Pradėjo žmonės nerimauti, drėksta namo sienos. Būtinas šios kanalizacijos remontas.

Namą administruoja Uždaroji akcinė bendrovė „Zarasų būstas“, tad jai ir privalu remontuoti šiuos įrenginius. Tiesa, bendrovės darbuotojai atvažiavo, išardė senus įrenginius, pakeitė naujais. Išiminėdami senus vamzdžius, ardė grindis, sienas. Išardę viską, taip ir paliko. Šiandien toks pavyzdinis rūsys atrodo kaip laukas, šernų išknistas.

Prie 15 buto sandėliuko remontininkai išardė vieno metro gylio duobės uždengimą. Jūs gal pagalvosite, kad padarė naują. Nebūkite naivūs, niekas ir pirštu nepajudino. Liko duobė be uždengimo, ant jos tik sulūžę lentgaliai mėtosi. Tad eidamas kiekvienas gali po tokių remontų įkristi ir susižaloti. O juk rūsyje sutiksi ir vaikus, o taip pat neįgalius žmones. Tad laukiame čia atrakcijos, kada įkris toks nelaimėlis ir susižalos. Minėto sandėliuko šeimininkas po tokių UAB „Zarasų būstas“ paslaugų patekti į savo rūsį nebegali.

Po lietaus kanalizacijos tvarkymo remontininkai paliko savo šiukšles, liko gulėti krūvos sudžiuvusio cemento. Dabar jį nors dantimis graužk nuo rūsio grindų.

Gyventojai kreipėsi į UAB „Zarasų būstas“ dėl rūsio sutvarkymo, tačiau ten tik pečiais gūžčioja. Reikia suprasti, kad tokios problemos jų nė kiek nejaudina. Gal nenuostabu, kad apie šios bendrovės darbuotojus zarasiškiai jau ima pasakoti anekdotus.

Štai kaip UAB „Zarasų būstas“ pasityčiojo iš gyventojų tvarkos ir švaros. Ir tai padarė už jų pačių pinigus, kuriuos kiekvieną mėnesį tvarkingai moka šio namo gyventojai. Būstas pinigėlius sėkmingai nurašys, nors darbų taip iki galo ir neatliko. Kada gi šioje vos ne visų zarasiečių keikiamoje bendrovėje bus tvarka?

Namo gyventojai nusiteikę karingai ir pasiryžę kovoti iki galutinės pergalės, net šalies institucijose. Tokios betvarkės jie tikrai nepakęs ir neleis, kad iš jų tyčiotųsi.

Pranas Antanaitis
Nuotraukose. štai kokia tvarka po UAB „Zarasų būstas“ remonto šio namo rūsyje.
Dėkojame skaitytojui už atsiųstas nuotraukas.

2

3

4

5

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite