NACIONALINĖ MIŠKO SODINIMO ŠVENTĖ 2018 ZARASUOSE

0
25
DSC 7251

VĮ Valstybinių miškų urėdijos Zarasų regioninis padalinys kaip ir daugelis kitų regioninių padalinių visoje Lietuvoje, paskutinįjį balandžio šeštadienį (28 d.) kvietė talkininkus dalyvauti miško sodinimo šventėje. Jau trečius metus iš eilės ši šventė vyko ir mūsų rajone, ir kasmet dalyvių gausa vis labiau nustebina. Minėtoje šventėje dalyvavo padalinio darbuotojai su šeimomis, rangovo šeima, taip pat gausus būrys LŠS Zarasų VII kuopos Vytis šaulių, Lietuvos skautijos A. Kulviečio skautų draugovės nariai bei kiti entuziastai. Iš viso šventėje dalyvavo per 60 žmonių. Šventės metu Gražutės girininkijai priklausančioje teritorijoje buvo užsodintas 1,1 ha buvusios kirtavietės plotas ir pasodinti daugiau kaip 4 tūkst. įvairių medžių rūšių sodinukai.

Miškasodžiui pasibaigus, talkininkai, buvo pavaišinti šaulių išvirta koše bei arbata. Visi šventės dalyviai džiaugėsi puikiu oru ir pavasarine nuotaika, o laikinai einantis Zarasų regioninio padalinio viršininko pareigas A. Maldauskas padėkojo visiems dalyviams už entuziazmą, gerą nuotaiką, puikiai atliktą prasmingą darbą ir prisiminimui apie miškasodžio šventę, kiekvienam dalyviui padovanojo po atminimo dovanėlę.

Dėkojame visiems šventės dalyviams už pakilią nuotaiką, puikų darbą ir tikime, kad pasodintas miškas augs ir oš ateities kartoms.

VĮ Valstybinių miškų urėdijos Zarasų regioninis padalinys
l. e. p. personalo inspektorė Brigita Kokankaitė

Nuotraukos Salako girininkijos girininko Mindaugo Ilčiuko

DSC 7299

DSC 7316

DSC 7340

DSC 7500

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite