GERIAUSIAI LANKANČIOS KLASĖS 2017-2018 MOKSLO METAIS RAJONO BENDROJO UGDYMO ĮSTAIGOSE

0
18
min news zrs 542 download

Jau trečiąkart Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyrius organizavo Geriausiai lankančios klasės konkursą, kuris skirtas geriausiai Zarasų rajono bendrojo ugdymo mokyklą lankančiai klasei rajone išrinkti. Konkurso šūkis – nė vienos praleistos pamokos!

Šiais mokslo metais konkurse dalyvavo tik trys bendrojo ugdymo mokyklos: Zarasų Pauliaus Širvio progimnazija, Zarasų r. Salako ir Turmanto pagrindinės mokyklos.

Konkursas vyko dviem etapais. Konkurso pirmajame etape mokyklose varžėsi 12 klasių. Kiekvienos mokyklos vertinimo komisija išrinko geriausiai lankančią klasę savo ugdymo įstaigoje (kai vienam klasės mokiniui vidutiniškai tenkantis praleistų nepateisintų pamokų skaičius yra mažiausias). Mokyklos duomenis apie konkurso pirmame etape laimėjusią klasę pateikė rajono Savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriui. Šiemet buvo labai netikėta, kad net 5 Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos klasės nuo 2017 m. lapkričio 1 d. iki 2018 m. gegužės 1 d. nepraleido nei vienos nepateisintos pamokos. Taip pat nei vienos nepateisintos pamokos nepraleido ir 3 Zarasų r. Salako pagrindinės mokyklos klasės.

Konkurso ,,Geriausiai lankanti klasė“ vertinimo komisija, įvertinusi mokyklų vertinimo komisijų pateiktus duomenis, nusprendė, kad konkurso laimėtojai – net aštuonios klasės – Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos 5d, 6a, 7a, 7c, 8c ir Zarasų r. Salako pagrindinės mokyklos 5,6,7 klasių ugdytiniai vyks į vienos dienos pažintinę ekskursiją į kiekvienos klasės mokinių pasirinktą Lietuvos vietą.

Sveikiname nugalėtojus, linkime laimingos kelionės ir daugybės puikių įspūdžių!

Kitiems konkurso dalyviams nuoširdžiai dėkojame už dalyvavimą ir prašome neliūdėti, nes konkursas ,,Geriausiai lankanti klasė“ vyks ir 2018-2019 mokslo metais.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite