TARPTAUTINIS MUZIKOS KONKURSAS „NOVUS“ IEŠKO GRUPIŲ IŠ ZARASŲ

0
15
Novus Cover Zarasai

Tarptautinis muzikos inkubatorius „Novus“ skelbia grupių paiešką Zarasuose ir jų apylinkėse. Po užsiregistravusių grupių atrankos viena jų pateks tiesiai į muzikos inkubatoriaus „Novus“ konkurso etapus.

Vilniaus menų fabrike „Loftas“ vykstantis grupių konkursas, kaip ir pernai – į vieną vietą suburs įdomiausias naujas visų trijų Baltijos šalių grupes. Muzikos inkubatorius „Novus“ šiemet vyks vasarą – birželio ir liepos mėnesiais „LRT OPUS terasoje“ įsikūrusioje „Lofto“ kieme. Registracija į konkursą iki gegužės 11 d. vyksta čia: ….

Muzikos inkubatorius „Novus“ – tai įdomiausių ir talentingiausių grupių konkursas bei nemokamų edukacinių seminarų apie muzikos industriją ciklas. Konkurse kviečiami dalyvauti kokio muzikinio stiliaus atlikėjai ir grupės iš Baltijos šalių.

Muzikos inkubatoriaus „Novus“ pabaigoje iš visų konkurse dalyvavusių grupių bus išrinkta viena geriausia. Jos lauks pavydėtinas prizų fondas. „Muzikinis cechas“ įsteigs pagrindinį prizą – padovanos video klipą ir dainos įrašą. Atlikėjų vadybos agentūra „Tilto namai“ vienai grupių suteiks komunikacijos ir vadybos paslaugas pasirinktam projektui ar koncertui, o „Square“ filmavimo komanda padovanos video klipą. Konkurso geriausiesiems taip pat atiteks galimybė pasirodyti muzikos festivalyje „Loftas Fest“, ypatingi rėmėjų „Converese“, „Caffeine“, „LRT“, „Menų spaustuvės“, „Vaga“ knygynų prizai ir pan. Įdomiausios grupės bus kviečiamos apšildyti „Lofte“ pasirodysiančias muzikos žvaigždes, trys geriausios pasirodys bendrame koncerte „Vasaros terasoje“ Vilniuje, taip pat visos konkurso grupės turės galimybę groti Palangos „LRT Opus“ scenoje „I love Palanga“ vasaros sesijoje. Prizinis fonas iki šiol pildomas.

Šiemet konkurso etapuose grupes jau trečius metus pristatys „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius. „LRT Opus“ rekomenduojamas muzikos inkubatorius „Novus“ šiemet vyks birželio ir liepos mėnesiais „LRT OPUS terasoje“ įsikūrusioje „Lofto“ kieme.

Norinčiųjų dalyvauti „Novus“ inkubatoriuje registracija vyksta iki gegužės 11 d.
Registruotis galima čia: https://goo.gl/forms/PfqUtkXPAq5tTbYR2

Daugiau informacijos apie muzikos inkubatorių „Novus“: www.menufabrikas.lt/novus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite