MOLINUKAI IR SAVIRAIŠKA

0
25
DSC0003 1280x853

Saviraiška – savęs pažinimo forma. Jų būna įvairių. Akvilė, Deimantas, Lina, Lukas ir Steikintas mokėsi save reikšti per kūrybą.

Jie dalyvavo specialiosios pedagogės Liubos Venediktovos vedamoje programoje „Molinukas“. Apžiūrėdami įvairius molio kūrinius susipažino su jų formomis, spalvomis, priemonėmis, medžiagomis. Stebėdami vadovės darbą ir klausydamiesi patarimų kūrė įvairias formas. Nekantriai laukė išdžiūstančių darbelių, dažė juos, margino. Džiaugėsi žuvytėmis, kriauklėmis, paukšteliais, švilpukais, nameliais su Lietuvos šimtmečio simbolika.

Vaikų literatūros skyriuje parengtoje parodėlėje „Molinukai“ eksponuojami ne tik Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos Magučių ugdymo skyriaus lavinamosios klasės ugdytinių kūrinėliai. Lankytojai gali pasigrožėti „Molinuko“ vadovės L. Venediktovos lipdiniais – elniažuve, varpeliu, įvairių formų vazelėmis, dėžutėmis.

Bibliotekos lankytojus molinukais grožėtis kviečiame iki birželio 12 d.

ZINA ČERNOVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

 DSC0004 1280x853

 DSC0006 1280x853

 DSC0007 1280x853

 DSC0010 1280x853

 DSC0012 1280x853

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite