DĖL HIDRAULINIŲ BANDYMŲ LAIKINAI BUS NUTRAUKIAMAS KARŠTO VANDENS TIEKIMAS

0
47
pe

Šilumą ir karštą vandenį tiekianti AB „Panevėžio energija“ pradeda šilumos tinklų hidraulinius bandymus ir profilaktinio remonto darbus bendrovės aptarnaujamuose šilumos tinklų rajonuose.

Siekiantšildymo sezono metuvartotojams užtikrinti nepertraukiamą šilumos tiekimą ir išvengti avarijų ir sutrikimų, kiekvienais metais pasibaigus šildymo sezonui, atliekami hidrauliniai bandymai, kurių metu patikrinamas vamzdynų sandarumas ir tvirtumas. Bandymų metu padidintu slėgiu nustatoma vamzdynų būklė. Šilumos tinklų remonto darbų metu šalinami defektai, susidėvėję vamzdynai keičiami naujais.

Zarasų šilumos tinklų rajone atliekant šilumos tinklų hidraulinius bandymus, pagal pateiktą grafiką laikinai bus nutraukiams šilumos ir karšto vandens tiekimas vartotojams pastatuose.

ŠTR, katilinė  Termofikacinių šilumos tinklų remonto atlikimo terminai Hidraulinio bandymo atlikimo data Karštas vanduo netiekiamas vartotojams
Zarasai 2018.05.28–2018.06.01 2018.05.30 2018.05.28–2018.06.01
Užtiltės katilinė  2018.05.21–2018.09.28 2018.05.22 Nuo šildymo sezono pabaigos iki kito šildymo sezono pradžios

Esant galimybei šilumos ir karšto vandens tiekimas gali būti atnaujintas anksčiau nustatyto laiko. Norint išvengti karšto vandens nutekėjimų butuose, prašome gyventojų laikyti karšto vandens čiaupus butuose patikimai uždarytus. Jei minėtu laikotarpiu bute būtų atliekami šildymo ar karšto vandens tiekimo sistemos remonto ar profilaktiniai darbai, pranešti apie tai reikalinga pastato sistemas eksploatuojančiai organizacijai arba asmeniui, atsakingam už to namo šilumos ūkį. 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite