KINO FILMAS „VYRŲ SVAJONĖS”

0
93
zarasai 17.00

Vasario 3 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

„Vyras už pinigus“ kūrėjai šį kartą paners jus į vyrų svajones.
Nedrąsus ir santūrus Andrius gyvena monotoniškoje santuokoje su žmona Sandra.
O čia dar spaudimas susilaukti vaiko. Laimingai su žmona Marta gyvenantis uošvis Andriaus Vytautas įsitikinęs, kad „smulkios“ nuodėmės ir nuklydimai yra tvirtos santuokos pagrindas. Uošvis nori padėti savo žentui išsaugoti santuoką ir pataria atsipalaiduoti bei labiau apsižvalgyti aplinkui… Netrukus tarp vyrų atsiranda patrauklioji dama Šarlotė ir padėtis ima kaisti…

Ar „nekaltoms“ vyrų svajonėms tapus realybe bus taip linksma kaip tikėtasi?
Vyrams pavyks atsilaikyti moterų pagundoms?
Ar tėvas nesugriaus savo vienintelės dukros šeimos?

Cenzas: N-16

Trukmė: 1 val. 45 min.

Režisierius: Justinas Krisiūnas

Vaidina: Džiugas Siaurusaitis, Neringa Varnelytė, Martynas Nedzinskas, Agnė Šataitė, Akvilė Vitkūnaitė Steponavičienė

 Platintojas: VŠĮ „Dublis LT“

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite