VAIKAMS APIE GEDIMINĄ IR LIETUVĄ

0
49
DSCF3571

Artėja Lietuvos valstybės atkūrimo diena vasario 16-oji, o visa Lietuva švenčia valstybės sostinės Vilniaus 700 metų jubiliejų.

Šioms datoms paminėta Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vaikams organizuota valandėlė „Apie kunigaikštį Gediminą ir Lietuvą“. Joje dalyvavo Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos priešmokyklinės grupės ugdytiniai su mokytoja Jolanta Bagdonavičiene.

Lankytojai klausėsi legendos apie Lietuvos didįjį kunigaikštį Gediminą, Vilniaus miesto gimimą, valstybės vėliavą ir jos spalvas. Iš spalvoto popieriaus sudėjo vėliavą, papasakojo apie jos spalvų reikšmes. Gamindami atvirukus dažė Gedimino pilies bokštą, jame iškėlė trispalvę, apsodino medžiais ir gėlėmis, statė miestą. Tegul klesti ir džiugina visus Lietuvos sostinė Vilnius.

Zina Černovienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukų autorė Inesa Dumbravienė

DSCF3578

DSCF3582

DSCF3583

DSCF3584

DSCF3586

DSCF3589 1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite