PIRMOKAI MOKĖSI DRĄSOS PASITELKDAMI POJŪČIUS

0
57
1

Sausio 27 d. Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje lankėsi Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos pirmokai su mokytoja Dalia Kukonenko. Lankytojai dalyvavo sensorinio skaitymo edukacijoje „Kaip kiškis mokėsi drąsos“.

Smalsuoliai sužinojo kokį kūrinį skaitysime, kaip vyks skaitymas, ką darysime skaitydami, kaip bus matuojamas edukacijos laikas.Visi įsijautę į skaitomą istoriją apie bailųjį kiškį Leoną keliaudami kartu su juo daug ką išbandė, išgirdo, pamatė, pajautė, užuodė. Dalyviai laistė gėles, valė dulkes, nepabūgę šalto vandens nardė upelyje. Nebaisu jiems buvo ir meškos urve ir, galiausiai, susidūrę su vilku jo nepabūgę atidavė besočiui sausainius. Juk svarbiausia buvo išgelbėti Luną.

Reflektuodami pasakojo kaip jiems pavyksta būti drąsiems.

Zina Černovienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukų aut. Vita Juškėnienė

2

3

4

5.1

5jpg

6jpg

7

8

9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite