ŠEŠTADIENĮ, GEGUŽĖS 13 D., ZARASŲ KRAŠTO MUZIEJUJE PRAŪŽĖ TARPTAUTINĖ EUROPOS MUZIEJŲ NAKTIS

0
34
IMG 5922

Galimybe į Zarasų krašto muziejų užsukti nemokamai ir ekspozicijas apžiūrėti iki pat vidurnakčio pasinaudojo daugybė zarasiškių ir atvykusių miesto svečių net iš Latvijos.

Vakaras prasidėjo prof. dr. Remigijaus Venckaus fotografijų ir kompiuterinės grafikos parodos „ARCHITEKTŪROS TIESĖS IR KREIVĖS. Lietuva – Balkanai” atidarymu bei autorine paskaita. Gausiai fotografijomis iliustruotoje paskaitoje autorius papasakojo apie savo fotografijos kūrybos kryptį, paaiškino kodėl, kaip ir ką kuria, apibrėžė ką jo drąsūs fotografijos ir kompiuterinės technikos eksperimentai turi bendro su kalbos vartojimu ir jos suvokimu, kokios vyrauja šiuolaikinės eksperimentinės fotografijos tendencijos, ko siekia menininkai eksperimentuodami technika ir estetiniu sprendimu.

Po prof. dr. Remigijaus Venckaus viešos paskaitos, muziejaus svečiai klausėsi malonių profesionalaus saksofonininko Tomo Kochankos grojamų melodijų. Džiaugiamės, kad net ir pasibaigus koncertui, iki pat vidurnakčio muziejaus duris varstė gausybė lankytojų.

Dėkojame visam susirinkusių svečių būriui ir lauksime kitų susitikimų!

Zarasų krašto muziejaus informacija

IMG 5877

IMG 5898

IMG 5905

IMG 5929

IMG 5932

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite