XLV LIETUVOS BITININKŲ ŠVENTĖ

0
80
bitin

Šiais metais Lietuvos bitininkų šventė vyks viename iš gražiausių mūsų krašto kampelių – ežerų ir miškų apsuptame Antazavės miestelyje, šalia atsinaujinusio dvaro, kuriame dažnai viešėdavo pati Emilija Pliaterytė. Renginyje lauksime ir bitininkų, ir jų šeimos narių, ir visų bičių, medaus, gamtos mylėtojų.

Šventės metu galėsite iš arčiau susipažinti su bitėmis ir bitininkyste: pamatyti bitininko darbo įrankius, juos išbandyti, padegustuoti įvairių rūšių medaus, sužinoti, kuo mums naudingi bičių produktai.

Galėsite pasiklausyti Lietuvoje pripažintų savo srities specialistų, svečių iš užsienio paskaitų, padiskutuoti aktualiais klausimais, pasidalinti sukauptomis žiniomis ir patirtimi.

Bitininkams pasiūlysime pasirungti ir išbandyti tiek fizines, tiek intelektines jėgas – bus konkursų, varžytuvių.

Jaunųjų šventės dalyvių lauks edukacijos, atskleidžiančios bičių naudą žmonėms ir gamtai, plenerai, žaidimai ir kitos pramogos.

Visos šventės metu skambės muzika, šurmuliuos bičių produktų, tautodailės dirbinių, kulinarinio paveldo mugė, veiks bitininkystės įrangos paroda.

Norinčius prekiauti mugėje kviečiame registruotis. Registracijos formą rasite paspaudę nuorodą:
https://forms.gle/HV2t7r7jbrtHLH6f8

Lauksime Jūsų 2023 m. rugpjūčio 5–6 d. Antazavėje!

Šventės emblemą nupiešė Lina Vyšniauskaitė-Disciplina.
Šventės organizatorių informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite