FORUME „KRYPTIS – ZARASAI“ DISKUSIJOS APIE LAIMINGĄ MIESTĄ

0
41
kryptis

Turi idėją? Galvoji kaip įveiklinti Zarasus žiemą, o vasarą dar labiau juos praturtinti įdomiais renginiais, kad smagu būtų gyventi pačiam ir atvykti svečiams? Visada norėjai būti verslininkas, bet idėjos verslui nekyla galvoje? Diskusijų forumas „Kryptis Zarasai!” – atvira bendravimo erdvė, kurioje diskutuojant skirtingomis temomis ieškosime atsakymų į mums rūpimus klausimus apie Zarasus ir jo ateitį. Savo įžvalgomis ir patirtimis dalinsis kūrėjai, turintys didelių svajonių ir užmanymų.

VIETA: Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka, Bukonto g. 20, Zarasai

DATA: 2023.05.31

LAIKAS:10:30 – 13:30 val.

PROGRAMA:

10:30 – 10:40 Sveikinimo žodis

10:40 – 11:10 Pranešimai

  • „Drąsa ir iniciatyvumas: tavo kelias į sėkmę“, Tomas Dapšauskas, aktorius-fasilitatorius, asociacijos „Kūrybinės jungtys“ narys.
  • „Kūrybiškumas keičia gyvenimą“, Eimantas Bareikis, Keistuolių teatro aktorius ir asociacijos „Kūrybinės jungtys“ narys.
  • „Savanorystė kaip mokymosi būdas“, Vytautas Eidėjus, Aukštaitijos saugomų teritorijų direkcijos Gražutės regioninio parko grupės patarėjas, Zarasų r. savivaldybės tarybos narys.
  • ,,Jaunimui palanki aplinka. Kaip ją kurti ir dalyvauti kuriant Zarasuose?“ Ramūnas Keršys, gidas, ZAJC jaunimo darbuotojas, Zarasų r. savivaldybės tarybos narys.
  • „Kiek kainuoja kvaila idėja?“, Modestas Stumbrys, renginių ir patirčių organizatorius, visuomenininkas.

11:10 – 12:20 Kūrybinės veiklos grupėse

12:20 – 12:50 Piknikas ant stogo

12:50 – 13:00 Idėjų Zarasams pristatymas

13:00 Jaunimo roko grupės „Begėdžiai“ koncertas.

RENGINYS NEMOKAMAS!

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

Projektą „DIALOGŲ BENDRUOMENĖS“ įgyvendina asociacija „Kūrybinės jungtys“, bendradarbiaudama su British Council Lithuania. Tai yra strateginės programos „People to People“ dalis. Asociacijos „Kūrybinės jungtys“ veiklą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

0002 1

001 1

003

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite