TARPTAUTINĖ VAIKŲ GYNIMO DIENA ZARASUOSE. JAUNIMAS VAIKAMS

0
30
jaunimas

Birželio 1 d. Zarasuose šurmuliuos vaikai ir jaunimas. Kartu švęsime tarptautinę vaikų gynimo dieną. Jūsų laukia smagi ir spalvota programa, bus ką veikti, kur dalyvauti, ką pamatyti, su kuo susipažinti. Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro atviras jaunimo centras kartu su Zarasų rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatore Aksana, Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjungos „Apskritas stalas” jaunimu, bei Zarasų automobilių sporto klubu „Akseleratorius“ prisidės prie šventės šurmulio įvairiomis veiklomis.

JAUNIMAS VAIKAMS
PROGRAMA

11.00 – 12.00 val. Mini-automobilių ekspozicija, „300 balučių ralis“ (vaikiški elektromobiliai), apdovanojimai.
Dalyviai renkasi prie Zarasų rajono apylinkės teismo pastato (Sėlių a. 24, Zarasai). Registracija vyksta iki gegužės 28 d. 12.00 val. Galite atvykti ir be registracijos, tačiau tuomet negalėsime užtikrinti apdovanojimų vaikui. Registracijai reikalinga informacija: vaiko vardas, amžius, automobiliuko nuotrauka, tėvelių kontaktai-telefonas ir el. paštas. Informaciją siųskite el. paštu aleksandra.pulokiene@gmail.com, laišką pavadinę REGISTRACIJA. Šiek tiek informacijos: ralyje dalyvauja vaikai su savo automobiliukais. Jeigu automobilio neturite, tarkitės su kitais tėveliais, kad paskolintų važiavimui. Jei nenorite dalyvauti ralyje, galite tiesiog atsivežti automobiliuką ir dalyvauti mini automobiliukų parodoje, pristatyti savo transportą, papasakoyi jo privalumus ir trūkumus. Po ralio vaikai galės laisvai važinėti po aikštę. Būtų gražu, jei pasivažinėti leistumėte ir tiems, kas automobiliukų neturi, bet čia jau tėvelių ir vaikučių reikalas. Ne visi mažyliai mėgsta dalintis.

Mažieji ralistai bus apdovanoti, fotografuojami ant laimėtojų pakylos. Nuotraukų po renginio ieškokite Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro Atviro jaunimo centro paskyroje.

Šis ralis šiemet bandomasis, tad jei kas nora nepavyks-nepykite, o po renginio tiesiog parašykite pastabas, kad žinotumėme, ką ištaisyti kitą kartą. Jei ralis susilauks susidomėjimo, raliuosime dažniau. Jeigu turite klausimų, kreipkitės el. paštu aleksandra.pulokiene@gmail.com arba tel. 867117179.

13.00 – 14.00 val. Vaikų body-art akcija „Linksmi veidukai“ su menininke Sandra.
Prašome tėvelių kantrybės ir pagalbos palaikant tvarką laukiant eilėje.

13.00 – 17.00 val. „Ryškių pledų pievelė“ – piknikai ant žolės.
Atsineškite pledukus, jaunimo palapinėje pasiimkite užkandžius ir smagiai pramogaukite su savo mažyliais ant žolės. Džiaukimės prasidedančia vasara!

13.00 – 17.00 val. Fotosesija „Zarasų vaikai“ su turizmo atributais.
Nauja Facebook profilio nuotrauka garantuota!

14.00 – 15.00 val. X-box žaidimų turnyras.
Jaunimo palapinėje kviesime jus pažaisti ir pasivaržyti tarpusavyje.

15.00 – 17.00 val. Rašymo kreidelėmis akcija „Zarasų žinutė pasauliui“.
Pozityvių citatų rašymas ir gražiausi piešinukai ant asfalto.

17.00 val. – Koncerto uždarymas. Instrumentų flash-mob‘as „Zarasai garsiai“.
Kviečiame visus susiburti prie scenos ir patriukšmauti balsais ir instrumentais. Prigriebkite visus namuose turimus barškučius!

17.00 – 18.00 val. Alano pasiplepėjimai su Tomu Tumalovičiumi.
Po vaikų koncerto sceną transformuosime ir klausysimės įdomaus Alano pokalbio su Tomu. Kas dar jo nepažįsta (nejaugi dar gali būti tokių???), daugiau informacijos apie jo fantastiškas veiklas čia: http://www.kalbantifotografija.lt/.

Primename, kad Zarasų sporto centras kaip ir kasmet paruošė turiningą sportinę programą patiems mažiausiems ir vyresniems. Be daugybės įvairių rungčių, nuo 11.00 val. Sėlių aikštėje tradiciškai galėsite dalyvauti kūdikių lenktynėse, o taip pat labai laukiame visų su triratukais, dviratukais, riedžiais, paspirtukais, galveles palaužysime dėliodami „puzzle“ ir t.t.

Bus smagu. Prisijunkite su savo gera nuotaika. Pasikvieskite ir kaimynus.

„Jaunimas vaikams“ dalį organizuoja:
Zarasų rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė (https://www.facebook.com/JRK.ZARASAI/)
Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjunga „Apskritas stalas” (https://www.facebook.com/Zaras%C5%B3-Apskritas-stalas-392402217537703/)
Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro atviras jaunimo centras (https://www.facebook.com/zarasuatvirasjaunimocentras/)
Zarasų automobilių sporto klubas „Akseleratorius“ (http://www.akseleratorius.eu/)
Zarasų sporto centras (https://www.sportas.zarasai.lm.lt/)

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite