DINGUSI VISAGINIETĖ BUVO SURASTA TURMANTO SENIŪNIJOJE

0
28
policija

Praėjusį penktadienį paskelbėme, kad Visagino policija ieško visaginietės, kuri išėjo ir nebegrįžo į namus. Paieškos buvo skubios todėl, kad moteris neįgali, ji serga Alzhaimerio liga.

Energetikų mieste žmonės atsiliepė į šią nelaimę. Buvo pakviesti „Raudonojo kryžiaus“ nariai, žmonės atėjo savo noru ieškoti dingusios moters. Buvo intensyviai ieškoma šalia geležinkelio, Smalvų, Trilypio, kitų ežerų, Turmanto apylinkėse. Visos vietovės žmonių buvo apieškotos, moters ieškojo ir sraigtasparnis. Tačiau visos paieškos buvo nesėkmingos.

Laimei, vakar moteris buvo surasta Turmanto seniūnijoje, netoli Liaudėnų kaimo. Neįgalaus žmogaus keturių dienų paieškų drama baigėsi ne tik jos šeimai, artimiesiems, bet ir visam Visagino miestui.

Nors visi ieškojo dingusios moters, surasta ji buvo atsitiktinai. Perskaitęs apie paiešką, Turmanto seniūnijos Liaudėnų   kaimo gyventojas suprato, kad tai ieškoma moteris. Ji ką tik buvo išėjusi iš miško ir artėjo prie šulinio. Vyras paskambino nurodytu telefonu. Netrukus į Liaudėnų kaimą atvyko Visagino policijos pareigūnai ir dingusioji buvo surasta. Moteris apžiūrai buvo paguldyta į Visagino ligoninę.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite