SVARBIAUSIA – GERUMAS

0
43
3

„Nežinau jokių pranašumo požymių, išskyrus gerumą“ – teigė didysis kompozitorius L. van Bethovenas. Ir iš tiesų, kaip saugiai jaučiamės šalia žmonių, dalijančių gerumą. Be abejonės, tada norisi būti geresniam.

Besimokydama Turmanto pagrindinėje mokykloje Tereza Romanovskaja pasižymėjo sportiniais gebėjimais. Šiuos mokslo metus ji jau mokėsi Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje. Čia ji tapo 2017 m. rudens olimpiados nugalėtoja, yra futbolo komandos narė. Jų komanda – 2018 metais Ukemrgėje tapo Moterų futbolo turnyro nugalėtoja, 1-ąją vietą pelnė PFA taurei laimėti Merginų mažojo futbolo turnyre; Naujametiniame moterų futbolo turnyre jų komanda užėmė 2-ąją vietą.

Mergaitės rezultatais džiaugiamės mes visi; visus šiuos mokslo metus rėmė Zarasų savivaldybės tarybos nariai Daiva KELEČIENĖ ir Ignas ZAVADSKAS. Tereza ir jos mama visada esanti labai dėkinga – nes be rėmėjų pagalbos būtų neįmanoma. Šeimoje auga keturi vaikai.

Tereza laiminga, kad gali pildytis jos svajonės – ji kasdien lanko treniruotes, aktyviai sportuoja. Visą vasarą mergaitė gainios kamuolį… Prasmingos svajonės visada šviesios kaip vasara..

Giedrė MIČIŪNIENĖ,
Mokytoja

Nuotrauka autorės

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite