INFORMACIJA APIE TAUTODAILĖS MUGĘ II MENŲ FESTIVALYJE

0
14
min news zrs 555 md

Rugpjūčio 15–19 dienomis Zarasuose vyks II menų festivalis. Tomis dienomis zarasiškius ir miesto svečius džiugins įvairūs renginiai, pramogos, varžybos, taip pat ir tradicinė tautodailės mugė, kuri vyks visomis šventinėmis dienomis. Maloniai kviečiame dalyvauti tautodailininkus, amatininkus ir kitus liaudies meno kūrėjus. Mugės vieta – Sėlių aikštė (D. Bukonto skveras), pradžia nuo 9 val.

Prekybos vietos mokestis:

1. Prekiaujantiesiems tautodailės gaminiais, rankdarbiais, dailės dirbiniais – 3,00 Eur (vienos dienos mokestis).
2. Prekiaujantiesiems sertifikuotais tautodailės gaminiais, rankdarbiais, dailės dirbiniais (tautodailininkams, turintiems sertifikatą) – 0,00 Eur.

Lėšas prašytume pervesti į Zarasų rajono savivaldybės biudžeto surenkamąją sąskaitą Nr.LT65 7300 0100 0261 4394, AB Swedbank bankas, banko kodas 73000. Įmokos kodas – 0202.

Prekybininkus prašome registruotis el. p. muziejus@zarasai.lt, tel. (8 385) 52 596 iki rugpjūčio 10 d., nurodant vardą, pavardę, kontaktus, dirbinius, pageidaujamą prekybos plotą (metrais).

Išsamesnė informacija tel. (8 385) 52 596

Zarasų krašto muziejaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite