ZARASUOSE VYKS RALIS „APLINK SEPTYNIS EŽERUS. AROUND SEVEN LAKES RALLY ZARASAI 2018“

0
19
Ltlv2

Liepos 27–28 dienomis Zarasuose vyks ralis „Aplink septynis ežerus. Around seven lakes rally Zarasai 2018“. Tai ir Lietuvos ralio sprinto čempionato III etapas, Latvijos ralio sprinto čempionato IV etapas bei ralio Samsonas motorsport ir Historic ralio įskaitos.

Geras varžybas lemia dalyvių gausa (šiemet jų bus apie 60) ir skirtingų mašinų klasių kiekis, greičio ruožų specifika bei sklandus važiavimo grafikas. Varžybų organizatoriai sudarė smagų greičio ruožų rinkinį su optimaliu pervažiavimų iš vieno greičio ruožo į kitą skaičiumi, užtikrins sklandų visų struktūrų nuo techninės komisijos iki apsaugos darbuotojų darbą.

Penktadienį vyks testinis greičio ruožas o ralio metu keturi greičio ruožai kartojasi po du kartus. Viso dalyviams teks įveikti aštuonis greičio ruožus, kurių ilgis sudaro per 70,2 km.

Pirma varžybų diena (liepos 27 d.) prasidės 18 val. testiniu važiavimu.

Testinis greičio ruožas Bacmatai –Lengvaniškės- Sasnaukos km. Greičio ruožo atkarpa uždaroma 17.00val. 19 val. visus dalyvius ir žiūrovus kviečiame į koncertą ir kokteilių vakarėlį Sėlių aikštėje.

Antrąją varžybų dieną (liepos 28 d.) 11.00 val. varžybų atidarymas (Sėlių a.). 11.30 val. Sėlių a. bus duotas varžybų startas iš Sėlių a.

1/3 greičio ruožas – Kervelinė (Zarasų šilas–Tanagra). Pirmo automobilio startas 11.50 val. (kelio atkarpa uždaroma 10.50 val.); 2/4 greičio ruožas – Tryliai (Algauto–KIA Auto). Pirmo automobilio startas 12.10 val. (kelio atkarpa uždaroma 11.10 val.); 5/7 greičio ruožas – Medeikiškis (Samsonas motorsport). Pirmo automobilio startas 16.35 val. (kelio atkarpa uždaroma 15.35 val.); 6/8 greičio ruožas – Smėlynė (Dalbera–Z-Sport). Pirmo automobilio startas 17.00 val. (kelio atkarpa uždaroma 16.00 val.).

20.30 val. Varžybų dalyvių apdovanojimas ir uždarymas. Po to visų laukia koncertas bei šventinis fejerverkas.

Išsamesnę informaciją apie renginį

www.akseleratorius.eu

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite