VANDENS MOTOCIKLŲ VARŽYBOS „RYTŲ EUROPOS TAURĖ 2018”.

0
21
r1

Visus kviečiame pirmąjį rugpjūčio savaitgalį praleisti ekstremaliai, nes RUGPJŪČIO 3-5 dienomis ZARASUOSE vyks vandens motociklų varžybos „RYTŲ EUROPOS TAURĖ 2018”.

Sudalyvauti ir pasikrauti gerą adrenalino dozę galės ne tik profesionalūs sportininkai, bet ir mėgėjai ar bet kurie, norintys išbandyti šį sportą- RUGPJŪČIO 5-ąją vyks mėgėjams ir kitiems žiūrovams skirtos slalomo varžybos. Neturit savo ‘motorizuotos valties’? Nebėda, nes vandens žvėriuką „SEADOO SPARK” varžyboms mums patiki MotoMarine, kurį ir galėsite išbandyti.

Registracija į „Rytų Europos Taurės 2018” varžybas prasidės rugpjūčio 3-ią, varžybų vietoje. Taip pat visų klasių sportininkams rugpjūčio 3 dieną bus rengiama oficiali treniruotė.

Rugpjūčio 4 dieną- profesionalių sportininkų varžybos „Rytų Europos Taurei laimėti.

Rugpjūčio 5 dieną- slalomas mėgėjams.

Sekite naujienas: https://www.facebook.com/events/471108536692509/

Iki susitikimo Zarasuose rugpjūčio 3-5 dienomis! Bus daug garso..

r2

r3

r4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite