AKROBATINIŲ AVIAMODELIŲ PASAULIO ČEMPIONATE LIETUVAI ATSTOVAUS IR ZARASIŠKIAI

0
74
1
Šių metų kovo 19 – 25 d. Jonavos sporto arenoje vyks 2023 FAI F3P uždarų patalpų akrobatinių aviamodelių Pasaulio čempionatas!?✈️

Renginys unikalus tuo, kad:

1. Tai pirmasis aviamodelių pasaulio čempionatas Lietuvoje per visą Lietuvos aviamodelių sporto istoriją! ??
2. Šiose varžybose Pasaulio čempiono titulą (muzikinėje klasėje) gins daugkartinis Lietuvos aviamodelių sporto varžybų čempionas, tarptautinių varžybų, turnyrų ir pasaulio čempionatų prizininkas – Donatas Pauzuolis!
 

Pasaulio čempionate dviejose klasėse (pilotažo ir muzikinių skrydžių) varžysis sportininkai iš Austrijos, Belgijos, Čekijos, Estijos, Graikijos, Japonijos, Kanados, Lenkijos, Nyderlandų, Prancūzijos, Vokietijos, Šveicarijos ir, žinoma, Lietuvos! Varžybų nugalėtojai bus apdovanoti asmeninėje ir komandinėje įskaitose.
 

Lietuvai šiame pasaulio čempionate atstovaus: Donatas Pauzuolis (Vilnius), Paulius Raupys (Kaunas), Mindaugas Grimalis (Vilnius) ir jauniai Nelija Prapuolenaitytė (Zarasai), Donatas Vaitkus (Zarasai), Tautvydas Čefonovas (Zarasai).
 

Ir taip, Nelija bus vienintelė mergina šiame pasaulio čempionate, todėl jai bus itin svarbus mūsų visų palaikymas!
 

Daugiau informacijos apie Pasaulio čempionatą, Lietuvos komandą, jau netrukus.
 

Dalinamės keletu akimirkų iš praėjusio čempionato, vykusio 2019 m. Kretoje, Graikijoje.
 

Kviečiame sekti naujienas apie čempionatą, dalintis ir būtinai atvykti pasižiūrėti ir palaikyti Lietuvos komandos!
 
Lietuvos aviamodelių sporto federacija
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite