ATVIROSE ZARASŲ RAJONO VYRŲ SALĖS FUTBOLO PIRMENYBĖSE NUGALĖJO VISAGINO ,,DIAMOND TEAM“

0
63
1
Kovo 18 d. Zarasų sporto centro sporto salėje baigėsi atviros Zarasų rajono vyrų salės futbolo pirmenybės ,,Zarasų taurė 2023“. Labai atkakliai, įdomiai ir emocianaliai vykusi finalinė dvikova tarp Visagino ,,Diamond team“ ir Utenos ,,Dive united“ komandų baigėsi be įvarčių.

Nugalėtojams išaiškinti prireikė baudinių serijos, kuriuos sėkmingiau mušė Visagino futbolininkai. Zarasų futbolininkai šį kartą liko be apdovanojimų. Po nesėkmingai sužaistų pusfinalio rungtynių su Utenos futbolininkais, mažajame finale FK ,,Liepsna“ žaidė kur kas geriau ir turėjo galimybių iškovoti bronzos medalius, tačiau pasibaigus rungtynėms švieslentėje rezultatas taip ir liko 2 : 1 Rokiškio komandos naudai.

Zarasų sporto centro direktorė Danurė Kukalienė apdovanojo geriausius pirmenybių žaidėjus ir komandas prizininkes. Naudingiausiais komandų žaidėjais pripažinti: Sergej Rubizov (FK ,,Liepsna“), Alikas Samoilovas (FK ,,Rokiškio jaunimas“), Ignas Bareikis (,,Dive united“), Augintas Čižys (,,Diamond team“). Perspektyviausio žaidėjo prizas atiteko Danieliui Vaitkevičiui (FK ,,Liepsna“), geriausiu vartininku pripažintas Raimondas Smalstys (FK ,,Rokiškio jaunimas“), o rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju tapo Jogintas Čižys (,,Diamond team“).
 
Varžybas organizavo ir vykdė Zarasų sporto centras.
2
3
4
5
6
7
8
9
10

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite