PROJEKTAS „VASARA ŠOKIO RITMU“ ĮGYVENDINTAS

0
35
mid news zrs 388 aaaa

Asociacija Zarasų šokių studija” įgyvendino savo pirmąjį projektą, finansuotą Zarasų rajono savivaldybės administracijos pagal ” Verslo ir investicijų” programą, kurios prioritetas – vaikų užimtumas vasaros stovyklų metu.

Šiuo metu yra labai aktualus vaikų užimtumo klausimas. Projektas „Vasara šokio ritmu” buvo skirtas Zarasų jaunimui, besidominčiam šokiu, aktyviai dalyvaujančiam šokių varžybose ir rajono kultūriniuose renginiuose. Š. m. liepos 1-5 d. d vyko sportinių šokių stovykla Elektrėnuose. Stovykloje dalyvavo šeši Zarasų jaunuoliai, šokantys sportinių šokių klube „VyJa”. Stovyklos svečias – Andrei Sabanski, WDSF teisėjas, vieno didžiausių Baltarusijos sportinių šokių klubo, kurio poros yra Europos ir pasaulio čempionatų finalininkės, treneris. Stovyklos metu vaikai tobulino šokių įgūdžius, plėtėsi jų bendravimo akiratis, sportavo ir turiningai leido laisvalaikį.

Šių ir kitų vaikų laukia dar viena stovykla rugpjūčio 20-26d.d. Sudeikiuose. Palinkėkime vaikams kantrybės šlifuojant šokio judesius, gero poilsio ir gerų startų naujajame šokių sezone.

Asociacijos „Zarasų šokių studija” pirmininkė Alina Razmienė
Nuotrauka Diana Dranseikienė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite