PIOTRO ČAIKOVSKIO OPERA „EUGENIJUS ONEGINAS“

0
24
mid news zrs 855 Eugenijus Oneginas FB

2018 m. rugpjūčio 25 d. 18:00 val.

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centre

Atlikėjai:

Tarptautinis jaunimo simfoninis orkestras „Baltijos muzikinė akademija”, dirigentas Aleksejus Vasiljevas (Sankt Peterburgas)

Daugpilio Stanislava Broka muzikos mokyklos choras, dirigentas Eugenijus Ustinskovas (Latvija)

Nikolajaus Rimskio-Korsakovo muzikos koledžo choras, chormeisteris Nikolajus Romanovas (Sankt Peterburgas)

Solistai: Sankt-Peterburgo Nikolajaus Rimskio-Korsakovo konservatorijos magistrantai, Kauno Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos Dainavimo katedros studentai

Kauno technologijos universiteto tautinio meno ansamblis „Nemunas“, meno vadovė Margarita Tomkevičiūtė (Kaunas)

Baletmeisteris Aleksandras Jankauskas (Kaunas)
Režisierius Aleksandras Stepaniukas (Sankt Peterburgas)
Projekto vadovas profesorius Gintautas Želvys (Sankt Peterburgas)

Renginys nemokamas. Dėl riboto vietų skaičiaus vykdoma vietų rezervacija el. paštu aleksandra.pulokiene@gmail.com arba tel. +37067117179 (darbo valandomis).

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite