VIEŠOSIOS BIBLIOTEKOS RENGINIAI MIESTO ŠVENTĖJE

0
17
Diskusija su A.Navicku ir Dusetų dailės galerijai 23

Rugpjūčio 16 d.
15 val. Diskusija „Kodėl dar šiandien skaitome knygas?“. Diskusijos vedėjas filosofas, Seimo narys Andrius Navickas (bibliotekos priestato III a.).
16 val. Parodos „Dusetų dailės galerijai – 23“ atidarymas (bibliotekos priestato I a. galerijoje).

Rugpjūčio 17 d.
21 val. Nakties skaitymai „Žodyje daugiau dangaus“. Dalyvauja: poetai Antanas A. Jonynas, Donaldas Kajokas, Viktoras Rudžianskas, aktorius, bardas Giedrius Arbačiauskas, Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos ir viešosios bibliotekos suaugusiųjų teatro grupės. Režisierė Gražina Karlaitė (bibliotekos renginių salėje).

Rugpjūčio 18 d.
nuo 10 val. „Mažoji knygų mugė“ Zarasų Sėlių aikštėje. Dalyvauja leidyklos: „Algarvė“, „Andrena“, „Baltos lankos“, „Bonus animus“, „Charibdė“, „Gelmės“, „Lieparas“, „Kauko laiptai“, „Nieko rimto“, „Nijanga“, „Raidynėlis“, „Rotas“, „Versus aureus“ , „Žara“ ir kitos.
10.30 val. Valužių šeimos fotografijų ir iliustracijų parodų atidarymas (Vaikų literatūros skyriuje, bibliotekos priestato II a.)
• Iliustracijų paroda „Jei rašysi laišką girion“ / Lina Eitmantytė-Valužienė
• Fotografijų paroda „Sustabdytas laikas“ / Dovilė Valužytė
• Fotografijų paroda „Žvaigždėtas dangus“ / Vykintas Valužis

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

321

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite