VAGYS IŠNEŠĖ IR TUŠČIUS BUTELIUS

0
11
policija

Zarasų miesto Vilniaus gatvės gyventojas, gimęs 1988 metais, vakar, apie 20 valandą, pastebėjo, kad vagišiai šeimininkavo jo gyvenamajame name.

Iš namų ilgapirščiai išsinešė 100 vienetų tuščių plastikinių butelių, vieną ledų indelį, sausą maisto davinį, vieną butelį nealkoholinio vyno, o taip pat vieną butelį putojančio vyno.
„Darbavosi“ neprašyti svečiai taip pat iš neužrakintoje lauko virtuvėje. Iš ten išneštas smūginis gręžtuvas, kampinis šlifuoklis, 8 vienetai meškerių.

Nukentėjęs paskaičiavo žalą. Ji 550 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šios vagystės. Apie tai informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite