ATIDAROMA PIRMOJI ZARASUOSE ŠUNŲ VEDŽIOJIMO IR DRESAVIMO AIKŠTELĖ

0
30
min news zrs 675 359 Large

2018 m. rugpjūčio 30 d. 10 val. atidaroma pirmoji Zarasuose šunų vedžiojimo ir dresavimo aikštelė. Keturkojams bičiuliams skirta aikštelė įrengta Birutės gatvėje 38, priešais P. Širvio mokyklos stadioną. Ji bus prieinama visiems šunų augintojams norintiems vedžioti ar treniruoti šuniukus.

Aikštelės plotas apie 2400 m2, ji padalinta į dvi atskiras dalis iš kurių viena skirta šuniukų išsibėgiojimui, kita dalis skirta dresavimo užsiėmimas. Dresavimui skirtoje dalyje yra įrengti šeši šunų treniravimui skirti elementai: estakada, gyvatėlė, tunelis, įkalnė ir kt. Naudotojų patogumui įrengti suoliukai ir šiukšliadėžės. Aikštelė aptverta, įrengti varteliai, tačiau rakinama aikštelė nebus. Kol kas dar nėra sudygusi žolė ir panašu, kad dėl oro sąlygų šiemet keturkojai bičiuliai turės bėgioti dulkėse, tačiau tai tik laikini nepatogumai.
Aikštelę už Zarasų rajono savivaldybės skirtas lėšas įrengė UAB „Zarasų agroservisas“.

Kaip jau buvo minėta, aikštelę ketinama atidaryti šių metų rugpjūčio 30 d. 10 val. Į atidarymą yra pakviesti atvykti policijos komisariato bei pasienio apsaugos tarnybos kinologai su šunimis, kurie pademonstruos savo gebėjimus. Kviečiame į atidarymą atvykti visus tuo metu galinčius dalyvauti gyventojus, šunų mylėtojus, šunų augintojus, taip pat kartu atsiveskite savo šuniukus.

Kviečiame gyventojus naudotis aikštele, vesti į ją savo keturkojus draugus, kartu prašome supratingumo ir vieningumo naudojantis sukurtu turtu. Tausokime, saugokime, nepalikime po savęs šiukšlių.

Zarasų rajono savivaldybės
Viešosios tvarkos skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite