ATVIRAS LIETUVOS VETERANŲ RANKINIO ČEMPIONATAS

0
25
IMG 1502

Rugpjūčio 25 dieną Zarasuose vyko ATVIRAS LIETUVOS VETERANŲ RANKINIO ČEMPIONATAS pirmasis turas, kurį organizavo „Ežerų miesto“  sporto klubas. Varžybose dalyvavo 17 komandų.

Vyrų amžiaus grupėje +35 trečiąją vietą užėmė SK „Ežerų miestas“ Zarasai, geriausiu šios komandos žaidėju buvo išrinktas Rimas Virčinskas.  Antrąją vietą užėmė RK „Rankininkas“, Pasvalys. Pirmąją vietą RK „Šmarškai“, Varėna.  Vyrų amžiaus grupėje +45 trečiąją vietą užėmė RK „Jurmala“ Latvija, antrąją vietą užėmė RK „Ąžuolas“, Kaunas, pirmąją vietą Priekule, Vaidone, Latvija.  Moterų amžiaus grupėje trečiąją vietą užėmė RK „Vilnius – MRK“, antrąją vietą užėmė „Alytus“, pirmąją vietą RK „Ąžuolas“, Kaunas.

Dėkojame: Zarasų rajono savivaldybės merui Nikolajui  Gusevui už paramą ir pagalbą organizuojant renginį, informaciniam rėmėjui „Zarasų kraštui“, partneriams Zarasų sporto centrui, , Zarasų sporto klubui „Marsas“, Zarasų miesto seniūnijai , UAB Zarasų komunalininkui. Renginio rėmėjai:  UAB „Blomstring“, UAB  „Vilve“,  ŽŪK „Sartų lankų jautiena“ ir UAB „Senasis ežeras“, UAB „Langasta“.

IMG 1552

IMG 1570

IMG 1636

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite